Välkommen!

0

Kära besökare!

Välkommen till min blogg, den minst ambitiösa och mest vardagliga delen av min hemsida och min kulturarbetargärning. (Du som skulle till den seriösare delen av det hela, kolla www.jannika.se istället.)

Här på bloggen har jag tänkt pladdra på om ditt och datt, när andan faller på, utan att bry mig så mycket om vad det blir. Jag behöver det, när prestationsångesten stiger mig åt huvudet. Skapande är visserligen till stora delar fråga om hårt arbete, men det är faktiskt också fråga om lek. För min del är det leken jag lättare glömmer bort och som jag behöver påminnas om.

För att påminna mig själv om betydelsen av ♥♥ LEK ♥♥, om vikten av att tillåta mig det ofärdiga, om att allting inte måste vara perfekt jämt, har jag valt ett tema med en massa tejp och kartongbitar. Det är inte utan att det ger mig viss ångest, jag får behärska mig för att inte omedelbart sätta igång och Rensa i Röran, klistra fast lapparna till höger ordentligt och sätta korken på pennan där uppe.  Om temat får se ut på det här sättet så får också jag skriva vad jag vill. Låta det bli vad det blir. Skriva bara för glädjen att skriva.

 

Som sagt, syftet med den här bloggen är på det hela taget att skruva ner min egen ambitionsnivå. Du som vill läsa något mer oförglömligt rekommenderas att läsa här istället:

www.jannika.se – min egentliga hemsida. Där kan du läsa mer om vem jag är, vad jag gör, vad jag brinner för. Du kan också höra några av mina sånger, och så finns där ett kalendarium med kommande framträdanden och aktuella projekt.

www.maskrosmamma.jannika.se – ett (oändligt långsamt) framväxande bokmanus om att vara mamma trots att man inte har licens för det

www.skribent.jannika.se – mitt textarkiv, med mina mest sparansvärda texter, samt text och ackord till mina sånger.

 

OK. Men om du är helt säker på att det var just det vardagliga pladdret du skulle till, klicka här för att komma till själva bloggen!

 

 

 

Want to leave a note? Just fill in the form below.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright © 2011-2024 Min blogg All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.2, from BuyNowShop.com.